DEL DIVENDRES 12 DE MARÇ AL DIUMENGE 2 DE MAIG




dissabte, 6 de març del 2010

Digues la teva sobre MAGNIFICS SONS!!

Què t'ha semblat l'obra? Què és el que més t'ha agradat i què hi trobes a faltar? T'agradaria preguntar alguna cosa al director o les actrius de Magnifics sons? Aquest és el teu espai... NO ET TALLIS!

12 comentaris:

  1. Al dossier de l'espectacle posa que la data d'inici és el 12 d'abril....

    ResponElimina
  2. Hola Maria i Marta,

    Moltes gràcies per pensar en mi el dia de l'estrena, em va fer moltíssima il·lusió.
    Més encara pel fet d'haver tingut dues alumnes tan brillants sobre l'escenari, dues amigues ara ja, de les quals estic ben orgullós.
    Va ser fantàstic i vull tornar ben aviat per gaudir de cada moment de la vostra memorale actuació.
    Espero que aquest cap de setmana penjaré al bloc el primer comentari, i després farem una entrevista per a Quadern.
    Una abraçada i molts petons,
    David Serrano, Quadern

    ResponElimina
  3. Hola, ja hem esmenat l'errada del dossier. Gràcies per l'apreciació.

    ResponElimina
  4. És un espectacle amb un gran contingut emocional. Les cançons estan molt ben triades i la qualitat artística i musical és excel.lent.
    No en tens prou de veure-ho un sol cop.
    Jo repetiré. Us ho aconsello. És una passada!!!

    ResponElimina
  5. A tots els amants dels musicals us recomano aquest espectacle. Una gran selecció de cançons cantades per dues grans veus!

    ResponElimina
  6. Aquest espectacle minimalista és ple de màxims: màxima qualitat de veus empastades i de domini de tècnica vocal, unes cançons saviament triades que reforcen el seu desenvolupament, una excel.lent posada en escena que sap jugar amb tot l'espai i un mínim però magnífic acompanyament instrumental. Absolutament recomanable: per qualitat artística musical de tots els protagonistes, per les emocions que transmet, per la sensibilitat que despren, per novedós.
    Repetirem més vegades. Us ho mereixeu!
    L'espectacle s'ho mereix
    Vicenç i Maria

    ResponElimina
  7. Que et caigui una llàgrima mentres escoltes cantar a una persona significa alguna cosa oi ?
    Doncs amb això ho dic tot. Un espectacle impressionant per a tots els que estimem el musical. Els músics boníssims. La posada en escena és minimalista i molt elegant. I de les veus què dir-ne ? No tothom pot cantar cançons amb aquest nivell, i la Marta i la Maria no només canten sinò q ens transmeten tot el q senten: un somni molt buscat que després de molt de currar ho heu aconseguit. Us ho mereixeu per ser com sou. Us estimo.
    En Vexas.

    ResponElimina
  8. Una noche muy entretenida

    Me gustó bastante y la verdad es que las 2 chicas tenian unas voces muy buenas tal vez lo que me habría gustado sería que hubiera más duetos y alguna voz de algun chico. Por lo demas estupendo.

    ResponElimina
  9. Feina temps que no disfrutava tant d'un espectacle! Dues grans veus tan diferents i a l'hora tan ben compenetrades. El recomano a tothom que li pugui agradar la música!

    ResponElimina
  10. vaig gaudir força de l'espectacle però com a traductora a l'atur -i amant del teatre- em va doldre molt llegir "estranya" com a traducció de "wicked" :S (i el cognom de l'autor és schwartz).

    ResponElimina
  11. Me fascinó. Un espectáculo fresco, en el cual debes aceptar las reglas del juego que propone el director, y una vez aceptadas, dejarse llevar. El resultado es un espectáculo-homenaje al teatro musical basado en una receta de pocos ingredientes pero muy efectiva. Un piano y una guitarra son los únicos instrumentos, lo que hace que las voces de estas dos magníficas cantantes sublimen y se dejen oír con toda su calidad y tesitura. Se nota el trabajo musical que se ha hecho, y todo ello, ligado también a una escenografía completamente desnuda pero vestida por la iluminación, hacen que la obra se convierta en algo imaginario, algo que no puedes tocar con las manos, de tan delicado que resulta. Algo que está frente a tí, que parece no ser real pero que puede llegar a lo más profundo de tu ser a nivel de sensaciones. Muchas gracias, Marta y María. Y a todos los que estáis detrás.

    ResponElimina
  12. Muy buena interpretación musical realizada por Maria y Marta Torras que tienen unas voces preciosas y acompañadas por los dos fabulosos músicos tanto el pianista como el guitarrista. Además son finas y elegantes bailando. Vale la pena presenciar este espectáculo que tiene mucha clase que nos brinda el Teatro Gaudí a un precio muy asequible. He recordado muchos fragmentos de musicales que he tenido la oportunidad de ver en Londres. Lo hemos pasado muy bien y recomiendo la obra. Animo a la gente que vaya más al teatro ya que es una lástima que el teatro estuviera medio vacío.

    ResponElimina